Mors

vandreferie rundt på mors

Tag med Limfjordscaminoen og lad dig forføre af naturen og roen – så sørger vi for alt det praktiske. På denne tur kan du opleve naturskønne Mors, der er en ø midt i Limfjorden.

Turen er i alt på 69 kilometer med dagsetaper på 14-19 kilometer, så der er rig mulighed for at nyde roen og naturen samt se nærmere på øen og de mange oplevelser. 

På turen overnatter du hos Anette ved Event4U, på det hyggelige Heltoften Bed & Breakfast, hvor endnu en Anette vil tage godt imod dig, og sidste nat overnatter du i Vildsund – alle steder er inkluderet morgenmad samt sengelinned og håndklæder.

På turen vil I komme rundt på Mors og få et stort indblik i øens natur og smukke væsen. I vil komme forbi Nordmors, hvor I kan opleve smukke Hanklit og Salgerhøj.

I vil komme forbi Ejerslev Havn og opleve den smukke laguna. Mors byder på et væld af seværdigheder, og vi vil give jer en guide til, hvad I kan opleve på jeres vandreferie rundt på Mors.

Vi gør opmærksom på, at I selv skal transportere jeres bagage undervejs på ruten, så vi anbefaler at pakke let.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Mors.

Denne vandreferie inkluderer

✓ Overnatning ved Event4U, Heltoften Bed & Breakfast samt overnatning i Vildsund

✓ Sengelinned, dyner, puder og håndklæder

✓ 3 x morgenmad

✓ Kortmateriale over vandreferien

✓ Materiale med inspiration til seværdigheder og oplevelser på turen

✓ Gratis parkering af bil under ferien

✓ Vi sidder klar ved telefonen under hele din tur

✓ Bevis for gennemførsel af ruten

✓ Gratis transport retur til start på den sidste dag

✓ Dækning til Rejsegarantifonden

dag 1: Ejerslev havn - Sejerslev

Dagens distance: 19 kilometer

I starter dagen ved Ejerslev Havn, hvor jeres bil kan holde parkeret under hele jeres vandreferie. Her kan I opleve den fantastiske smukke laguna, som udgør en smuk start på jeres vandreferie. Herefter begiver I jer afsted på fods mod toppen af Mors.

Vandreferiens første overnatning foregår i den lille landsby Sejerslev. Her vil Anette hos Event4U tage imod jer og byde jer velkommen.

Overnatning: Event4U
Indtjekning: fra kl. 15.00
Udtjekning: senest kl. 11.00

dag 2: Sejerslev - Heltoften

Dagens distance: 13,5 kilometer

Feriens anden dag starter med et lækkert morgenmåltid hos Event4U. Herefter bevæger I jer igen afsted på fods og begiver jer langs den nordkysten af Mors.

I overnatter på det hyggelige Heltoften Bed & Breakfast, hvor endnu en sød Anette vil tage godt imod jer. Heltoften Bed & Breakfast er omkranset af en fantastisk natur med stier direkte til Hanklit og Salgerhøj, og smukke panoramer over molerlandskabet. Der er udsigt til Limfjorden og naturen inviterer til ro og afslapning.

Overnatning: Heltoften Bed & Breakfast
Indtjekning: fra kl. 15.00
Udtjekning: senest kl. 11.00

dag 3: Heltoften - Vildsund

Dagens distance: 13,5 kilometer

Feriens tredje dag starter med et udsøgt morgenmåltid hos Heltoften Bed & Breakfast. Derefter går vandreturen videre vest på langs kysten af Mors.

Dagens vandretur slutter i Vildsund, hvor I skal overnatte.

Overnatning: Vildsund
Indtjekning: fra kl. 15.00
Udtjekning: senest kl. 11.00

dag 4: Vildsund - dragstrup vig

Dagens distance: 11 kilometer
Opsamling: Dragstrup Vig
Afslutning: Ved egen parkeret bil

Feriens sidste dag starter med et lækkert morgenmåltid i Vildsund. Herefter begiver I jer videre sydpå. Der vil være rig mulighed for at tage et smut over Vildsundbroen og opleve udsigten fra broen.

Dagens etape slutter ved Dragstrup Vig, hvor I bliver afhentet af vores chauffør og fragtet tilbage til jeres egen bil ved Ejerslev Havn.

Tusind tak for denne gang!

Praktisk information

Sværhedsgrad: Ruten er let og har et fast underlag hele vejen.

Navigation: Inden jeres vandreferie starter vil I modtage et detaljeret kort, der vil guide jer rundt på Mors.

Seværdigheder: Inden jeres vandreferie starter vil I modtage en guide med seværdigheder på jeres rute. Her kan I lade jer inspirere og gøre ophold på turen og dykke ned i alt det Mors har at byde på.

Mad på turen: Morgenmad er inkluderet og bliver serveret for jer på henholdsvis Event4U, Heltoften Bed & Breakfast og Vildsund. I vælger selv jeres frokost og aftensmad. Vi giver jer en madguide, hvor I kan finde inspiration til måltider undervejs på jeres vandreferie.

Overnatning: Sengelinned, dyner, puder og håndklæder er inkluderet og vil blive lagt frem til jer på overnatningsstederne.