Mors rundt

Oplev naturskønne mors

Tag med Limfjordscaminoen på vandreferie og lad dig forføre af naturen og roen – så sørger vi for alt det praktiske. På denne tur kan du opleve naturskønne Mors, der er en ø midt i Limfjorden.

Turen er i alt på xx kilometer med dagsetaper på xx kilometer, så der er rig mulighed for at nyde roen og naturen samt se nærmere på øen og de mange oplevelser. 

På turen overnatter du på Heltoften Bed & Breakfast, hvor søde Anette vil tage imod dig. Derudover overnatter du på Feggesund Færgekro med udsigt direkte ud til Limfjorden. Til sidst besøger du hyggelige Rosengave Bed & Breakfast – alle steder er inkluderet morgenmad samt sengelinned og håndklæder.

På turen vil I komme rundt på Mors og få et stort indblik i øens natur og smukke væsen. I vil komme forbi Nordmors, hvor I kan opleve smukke Hanklit og Salgerhøj.

I vil komme forbi byen Nykøbing Mors, hvor I kan gå på opdagelse i det lokale bymiljø.

Mors byder på et væld af seværdigheder, og vi vil give jer en guide til, hvad I kan opleve på jeres vandreferie rundt på Mors.

Vi gør opmærksom på, at I selv skal transportere jeres bagage undervejs på ruten, så vi anbefaler at pakke let.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Mors.

Denne vadnreferie inkluderer

✓ Overnatning ved Heltoften B&B, Feggesund Færgekro samt Rosengave Bed & Breakfast

✓ Sengelinned, dyner, puder og håndklæder

✓ 3 x morgenmad

✓ Kortmateriale over vandreruten

✓ Materiale med inspiration til seværdigheder og oplevelser på turen

✓ Kortmateriale med madguide

✓ Gratis parkering af bil under vandreferien

✓ Vi sidder klar ved telefonen under hele din tur

✓ Bevis for gennemførsel af ruten

dag 1: Sundby havn - Hanklit

Dagens distance: xx kilometer

I starter dagen ved …, hvor jeres bil kan holde parkeret under hele vandreferien. Herefter begiver I jer afsted til fods langs nordkysten af Mors.

Vandreferiens første overnatning foregår på det hyggelige Heltoften Bed & Breakfast, hvor søde Anette vil tage godt imod jer. Heltoften Bed & Breakfast er omkranset af en fantastisk natur med stier direkte til Hanklit og Salgerhøj, og smukke panoramer over molerlandskabet. Der er udsigt til Limfjorden og naturen inviterer til ro og afslapning.

Overnatning: Heltoften Bed & Breakfast
Indtjekning: fra kl. 15.00
Udtjekning: senest kl. 11.00

dag 2: Hanklit - feggesund

Dagens distance: xx kilometer

Feriens anden dag starter med et lækkert morgenmåltid hos Heltoften Bed & Breakfast. Herefter begiver I jer igen afsted – denne gang mod toppen af det nordligste punkt på Mors.

Dagens etape slutter ved Feggesund, hvor I skal overnatte på Feggesund Færgekro. Kroen ligger nærmest omkranset af Limfjorden med den smukkeste udsigt. Her har I mulighed for at gå en aftentur langs vandkanten.

Overnatning: Feggesund Færgekro
Indtjekning: fra kl. xx
Udtjekning: senest kl. xx

dag 3: Feggesund - alsted

Dagens distance: 36 kilometer

Dagen starter med morgenmad på Feggesund Færgekro, hvorefter turen går fra nordspidsen af Mors ned langs den østlige del. 

På turen kommer du blandt andet forbi Ejerslev, hvor du har mulighed for at lægge turen forbi smukke Ejerslev Havn og kigge nærmere på en laguna og lede efter fossiler ved molerskrænterne. 

Overnatning: Rosengave Bed & Breakfast
Indtjekning: fra kl. xx
Udtjekning: senest kl. xx

dag 4: alsted - Legind bjerge

Dagens distance: xx kilometer

Feriens sidste dag starter med et udsøgt morgenmåltid hos Rosengave Bed & Breakfast. Derefter går vandreturen videre langs den østlige del af Mors.

I kommer forbi byen Nykøbing Mors, hvor I kan kigge nærmere på det lokale byliv. Turen slutter ved naturskønne Legind Bjerge, hvor I kan gå på opdagelse i den smukke natur. Her vil I blive afhentet af vores chauffør, som vil køre jer tilbage til jeres egen bil.

Afslutning: Fra Legind Bjerge bliver I transporteret tilbage til egen parkeret bil.

Tusind tak for denne gang!

Praktisk information

Sværhedsgrad: Ruten er xx

Navigation: Inden jeres vandreferie starter vil I modtage et detaljeret kort, der vil guide jer rundt på Mors.

Seværdigheder: Inden jeres vandreferie starter vil I modtage en guide med seværdigheder på jeres rute. Her kan I lade jer inspirere og gøre ophold på turen og dykke ned i alt det Mors har at byde på.

Mad på turen: Morgenmad er inkluderet og bliver serveret for jer på henholdsvis Heltoften Bed & Breakfast, Feggesund Færgekro samt Rosengave Bed & Breakfast. I vælger selv jeres frokost og aftensmad. Vi giver jer en madguide, hvor I kan finde inspiration til måltider undervejs på jeres vandreferie.

Overnatning: Sengelinned, dyner, puder og håndklæder er inkluderet og vil blive lagt frem til jer på overnatningsstederne.