Handelsbetingelser

Ved bestilling via vores hjemmeside skal du være opmærksom på, at bestillingen først gælder, når du har modtaget en bekræftelse fra os, ligesom handlen først er bindende for begge parter, når du som køber har læst og accepteret bestemmelserne, og det fulde fakturabeløb er betalt. 

Når du bestiller en rejse, er det vigtigt, at du oplyser dit og de andre rejsedeltageres fulde navn. Det er den rejsendes ansvar, at oplysningerne er korrekte.

Betaling af rejsen

Dankort/VISA Dankort

Når du betaler online, sker det via en sikker linje (128 bit SSL krypteret), der overholder alle gældende regler for online-betaling og er certificeret af DIBS (Dansk Internet Betalings System) og NETS. Du er altid sikret mod misbrug, når du betaler med betalingskort, for du har mulighed for at afvise en betaling, når du benytter din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL-kryptering i sit betalingssystem. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med kreditkort, er krypterede (SSL), og det er derfor kun NETS, der kan læse dem. Beløbet for ordren bliver trukket umiddelbart efter, at betalingen er gennemført. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. 

Betalingsfri